Om Charlotte

Charlotte Møller tog eksamen med højeste karakter på orgel og klaver fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og blev derefter optaget i solistklassen på konservatoriet i Toulouse, hvor hun fik den internationale jurys højeste udmærkelse Premier Prix á l’unanimité for sin solistdebut.

Det var under sit franske ophold at Charlotte kastede sin kærlighed på det historiske klaver, fortepianoet, og i 2007 blev hun Master i Tidlig Musik fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium som studerende af Tuija Hakkila. Hun har deltaget i utallige master classes i Danmark og udlandet hos bl.a. Malcolm Bilson, Bart van Ort og Robert Levin. Som aktiv i mange sammenhænge som solist og kammermusiker, har man bl.a. kunnet høre Charlotte Møller som solist i Mozart klaverkoncert på sit fortepiano med periode-instrumenter. Med sit ensemble Haydn Delight er hun ofte gæst i kammermusikforeninger og på festivaler herhjemme såvel som i udlandet.

I anledningn af Haydn-jubilæet i 2009 var hun initiativtager og med-arrangør af en Haydn Festival i Garnisons kirke i København, der fik rosende omtale i bl.a. Berlingske Tidende. Som fellow på Cornell University i 2010, arbejde hun med bl.a. Malcolm Bilson, Munetaka Yokota og Annette Richards i projekter med det 18. århundredes musikliv som omdrejningspunkt, og i efteråret 2012 venter en invitation til den internationale orgelkonkurrence i Tokyo.